Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
0722 705 405
Mobil & WhatsApp
Calea Turzii 134, Cluj
În Clinica OCULENS

Blog

Chirurgia estetica a sanului

Cuprinzatorul volum “Chirurgia estetica a sanului” acopera toate aspectele ce tin de acest tip de chirurgie, intr-un format accesibil si generos prin bogatia tehnicilor explicate si a exemplelor ilustrative. Cartea are un pronuntat caracter instructiv si educativ, cuprinzand toate procedurile implementate in chirurgia estetica a sanului, cu o aplecare deosebita spre descrierea si analizarea celor mai noi si revolutionare tehnici si tehnologii implicate in augmentarea sanilor, mastopexie si reducerea volumului acestora.

Autorii volumului au realizat o radiografie elaborata a tehnicilor deja existente, dar si a imbunatatirilor care li s-au adus. Capitolele individuale dedicate procedurilor de augmentare, reducere si mastopexie sunt insotite de fise detaliate ce aprofundeaza riscurile unor astfel de proceduri chirurgicale, precum si complicatiile ce pot surveni in urma acestora. Ghidul complet al prevenirii complicatiilor si al tratamentului corespunzator al acestora este o revelatie in domeniu, din punct de vedere al atentiei la detalii si al prezentarii datelor stiintifice. In plus, ca element de plus – valoare, volumul trateaza si aspecte ce tin de anatomie si de anestezia inerenta procedurilor chirurgicale aprofundate, dar prezinta pe larg si o serie de proceduri mixte care se pot aplica in functie de unele circumstante speciale.

Profesor Doctor Toma Mugea este considerat una dintre cele mai importante figuri din chirurgia romaneasca si o persoana de referinta in chirurgia estetica pe plan national si international. Alaturi de colegul sau Melvin A. Shiffman, un distins cercetator si practician al chirurgiei estetice din Statele Unite, pune la dispozitia specialistilor un volum de o insemnatate vitala pentru dezvoltarea domeniului chirurgiei estetice.

Ambii autori sunt experti recunoscuti pentru vastele cunostinte in domeniu si pentru experienta practica demonstrata in ilustrarea metodelor si tehnicilor preferate de lucru. Mai mult decat un manual dedicat studentilor sau rezidentilor afiliati chirurgiei estetice a sanului, acest volum se adreseaza tuturor chirurgilor cosmetici, plastici sau generalisti.

I am a certified plastic surgeon in Brasilia, Brazil and recently bought your book Aesthetic Surgery of the Breast, for which I would like to congratulate you. I'm very impressed by your concepts and techniques.
I am Plastic surgeon practiced in Germany for 8 years , now working in Dubai since 3 years.
I would like to thank you alot about your book about aesthetic breast surgery , which is wonderful perfectly explained approaches to the breast surgery with special TTM system , that is excellent way to match the 3 dimensional body evaluation.
© Copyright 2020 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.