Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
0740 093 053
Mobil & WhatsApp
Cluj-Napoca, str. Pascaly nr. 7
Adresa

Blog

Acum apar primele flori, cele mai curajoase și mai firave în același timp, ghioceii. Cresc în locuri ferite de vânt, cu fața spre soare, pe un sol reavăn, înconjurat de un guler de zăpadă ce se topește încet, în stropi ca de cristal. Iarna, cu toată puterea ei, se pleacă în fața acestei minuni ce îmbină două culori simbolice: albul imaculat al zăpezii cu verdele crud al primăverii. 

De ce noi?

Cum?

Eram asa de tacuti,

In negura neagra,

Neant nestiut si fara de sfarsit.

Doar banuiam, bajbaiam, pipaiam, nu stiam

Cine suntem si de ce.

De ce trebuie neaparat ca numai inainte de un eveniment important din parcursul vietii sa avem cateva momente de gandire profunda, analiza interioara si o privire critica in oglinda pentru a ne surprinde micile defecte pe care de fapt nu vrem sa le observam, ele fiind prezente, poate, de ceva vreme.

Acest club a fost infiintat la initiativa Prof. Toma T. Mugea in iunie 2018, la 25 ani de la initierea Societatii Romane de Chirurgie Estetica si are ca obiectiv reunirea celor mai experimentati chirurgi esteticieni din Romania, cu scopul de a avea discutii informale, pe diverse teme, inclusiv prezentarea unor realizari in domeniul artelor si de socializare, intr-un cadru prietenesc, avand ca invitati in audienta si alti chirurgi care doresc sa participe la dezbateri.

© Copyright 2020 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.