Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
0722 705 405
Mobil & WhatsApp
Calea Turzii 134, Cluj
În Clinica OCULENS

„Oglinda imi zambeste, inima imi salta de bucuria noii mele imagini”

„Coplesita de recunostiinta, iubesc sa impartasesc cum am reusit sa dau importanta vietii mele, sa ma valorizez, sa traiesc bucuria acestui moment.
De ceva timp am simtit nevoia unei schimbari, determinata poate de criza varstei, o teama de timp, aspectul fizic uneori ma deprima dar din pudoare, nu mi-am exprimat suferinta. Au inceput gandurile pro si contra unei vizite la o clinica de chirurgie estetitca pentru un consult si o eventuala interventie. Multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a condus la cei mai buni, recunoscuti pe plan national si international, la acest minunat Centru de Excelenta in Chirurgie Estetica, aici unde locul este „sfintit”, realizat si condus de Domnul Prof. Dr. Toma T. Mugea: Clinica Medestet.
Emotiile primului consult au fost puternice, aproape m-au blocat, dar blandetea, intelepciunea, rabdarea, pasiunea si iubirea sincera pentru „arta” pe care o practica Domnul Prof. Dr. Toma T. Mugea mi-au dat incredere si curaj.
Am realizat ca este momentul sa intervin pentru o schimbare.(chirurgia estetica a fost paralela cu chirurgie pe „suflet”, asa cam simtit!).
Acum dupa trei saptamani de interventii pentru infrumusetare, intinerire, rezolvarea chirurgical a unor probleme de stricta necesitate pot sustine ca sunt un om fericit! Oglinda imi zambeste, inima imi salta de bucuria noii mele imagini. Schimbarile sunt extraordinare, discrete dar efectul duce la imaginea mea de acum 10 ani. Acum ma uit cu bucurie la viata mea, la corpul meu si simt aromonia, echilibrul de care aveam nevoie pentru mine si cei dragi.
Cuvintele de multumire pentru calitatea actului medical, pentru modul in care am fost primita, investigata, consultata, diagnosticata, sfatuita si in final operata, sunt prea sarace pentru a caracteriza profesionalismul echipei condusa de un om minunat.
Nu voi uita niciodata caldura, deschiderea, comunicarea de care m-am bucurat in acest loc „minune”, intelegerea de care au dat dovada grupul de colaboratori si disponibilitatea pentru pacienti.
Imi este foarte greu sa fac aprecieiri la adresa unui om de valoarea Domnului Prof. Dr. Toma T. Mugea, bland si bun, modest si cinstit cu capacitati profesionale deosebite capabil sa modeleze chipuri dar si suflete.
Recomand cu sinceritate tuturor femeilor pe care spaima varstei le macina, sa apeleze cu toata increderea la clinica Medestet.
Inchei acest mesaj de multumire, recunostiinta si respect pentru tot restul vietii.”
© Copyright 2021 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.