Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
+40 723 377 700
Mobil & WhatsApp
Calea Turzii 134, Cluj
În Clinica OCULENS

Blog

Povestea Cenușăresei moderne

De ce trebuie neaparat ca numai inainte de un eveniment important din parcursul vietii sa avem cateva momente de gandire profunda, analiza interioara si o privire critica in oglinda pentru a ne surprinde micile defecte pe care de fapt nu vrem sa le observam, ele fiind prezente, poate, de ceva vreme.

Aceasta este o perspectiva stresanta, terifianta chiar pentru persoanele care s-au obisnuit sa aiba o imagine reala, dar si reflectata interior, de frumusete perpetua. In jurul varstei de 35-40 ani apare deja o preocupare crescuta pentru conservarea a ceea ce este si intarzierea aparitiei a ceea ce oricum va veni.

Brusc dorim sa ne atingem cu o bagheta magica si sa ne transformam intr-o printesa frumoasa si stralucitoare, chiar si pentru o noapte! Dar ce mai noapte poate fi aceea in care schimbarea iti aduce un plus de incredere - tu decizi daca esti Cenusareasa in noaptea nuntii, in noaptea de Revelion, de ziua ta sau a cuiva apropiat sau in orice alt moment important al vietii!

Iata ca acest vis poate fi astazi indeplinit, gratie clinicilor de chirurgie estetica. Surpriza placuta este ca aceasta transformare este pentru cel putin 5-6 luni! Schimbarea nu dispare la miezul noptii, ci ramane vizibila luni de zile sau chiar ani cu intretinere corespunzatoare si usoare ajustari cand e cazul.

Ce se intampla de fapt?
Chirurgul plastician gaseste „pantofiorul batut cu pietre pretioase” potrivit pentru fiecare Cenusareasa ce se poate ascunde in viata de fiecare zi in spatele unui birou, a unui maldar de hartii, a calculatorului, in spatele unei tejghele de magazin, a unui noian de rufe sau pur si simplu in spatele problemelor marunte dar numeroase dintr-o familie.

Prin priceperea sa si cu ajutorul baghetei reprezentata de cunostintele sale, el reuseste sa transforme o fata obosita, stearsa, usor ridata intr-o noua imagine, luminoasa curata si voioasa. Dupa un tratament bine condus, colegii te privesc surprinsi exclamand: ce bine arati!

Totul se poate obtine in cateva zile de tratament, folosind injectiile cu toxina botulinica pentru stergerea ridurilor de expresie (frunte, coada ochiului, buze), acidului hialuronic pentru un contur frumos al buzelor cu umplerea santurilor mai adanci din jurul gurii, si acidul glicolic pentru indepartarea straturilor uzate de la suprafata pielii printr-o slefuire chimica microscopica. Insotite de o „prelucrare” cosmetica profesionala, rezultatele sunt cu adevarat magice. Magia poate fi intretinuta luni de zile utilizand produsele Glycon.

Daca sarbatorile de iarna sunt pentru tine un moment potrivit de a deveni printesa, zana cea buna a decis sa iti ofere o reducere in perioada decembrie 2018 - ianuarie 2019 la aceste interventii la nivelul fetei.

Alege noaptea in care devii printesa! Meriti!
 

© Copyright 2024 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.