Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
+40 723 377 700
Mobil & WhatsApp
Calea Turzii 134, Cluj
În Clinica OCULENS

Blog

Clubul Pentru Excelenta in Chirurgie Estetica

Acest club a fost infiintat la initiativa Prof. Toma T. Mugea in iunie 2018, la 25 ani de la initierea Societatii Romane de Chirurgie Estetica si are ca obiectiv reunirea celor mai experimentati chirurgi esteticieni din Romania, cu scopul de a avea discutii informale, pe diverse teme, inclusiv prezentarea unor realizari in domeniul artelor si de socializare, intr-un cadru prietenesc, avand ca invitati in audienta si alti chirurgi care doresc sa participe la dezbateri.

Activitatile stiintifice ale clubului se desfasoara sub inaltul patronaj al Academiei de Stiinte Medicale din Romania. Intrarea in Club ca si membru se face doar prin invitatie, la acordul unanim al membrilor titulari. Persoanele incomode sau care au avut manifestari contrare eticii si deontologiei medicale nu pot face parte din acest club.

In prezent Clubul pentru Excelenta in Chirurgia Estetica are urmatorii membrii:
Prof. Toma T. Mugea, Membru Fondator, Presedintele Clubului
Dr. Constantin Stan, Membru Fondator, Vicepresedintele Clubului
Dr. Dragos Zamfirescu, Membru Fondator
Prof. Teodor Stamate, Membru Fondator
Acad. Prof. Dan Mircea Enescu, Vicepresedinte al Academiei de Stiinte Medicale, Membru
Prof. Dan Alexandru Georgescu, Membru
Prof. Florian Dorel Bodog, Membru
Prof. Tiberiu Bratu, Membru
Conf. Radu Cristian Jecan, Membru
Conf. Cristian-Sorin Hariga, Membru, Trezorierul Clubului
Dr. Raul Chioibas, Membru

Acad. Prof. Mircea Ifrim, Secretar General al Academiei de Stiinte Medicale, Membru de Onoare
Prof. Norbert Pallua, (Germania) Membru de Onoare

Avem deosebita placere de a va prezenta, in cateva cuvinte, rezultatul manifestarii stiintifice organizate cu ocazia lansarii oficiale a Clubului Pentru Excelenta in Chirurgie Estetica, la Hotel Ramada Nord in Bucuresti, in 15 Septembrie 2018, avand ca tema chirurgia estetica de augmentare a sanului.

La manifestare au participat un numar de 40 medici plasticieni, de la rezidenti la specialisti si medici primari, din diferite colturi ale tarii, avand oaspeti chiar si de peste hotare, Chisinau, Londra, si Irlanda de Nord.

Comunicarile au fost sustinute de membrii clubului: Acad. Prof. Dr. Dan Mircea Enescu, (Vicepresedinte al Academiei Romane de Stiinte Medicale si Presedintele ACPR), Conf. Radu Cristian Jecan (Presedinte ales al ACPR), Dr. Dragos Zamfirescu (Past Prezident ACPR), Dr Constantin Stan (Vicepresedintele Clubului), Dr. Raul Chioibas si Prof. Toma T. Mugea (Presedintele clubului). Invitat special a fost Prof. Norbert Pallua, Presedintele EURAPS.

La sfarsitul comunicarilor domnul Academician Prof. Dr. Mircea Ifrim (Secretarul General al Academiei de Stiinte Medicale) a inmanat diploma de Membru de Onoare al Academiei Romane de Stiinte Medicale prof. Norbert Pallua, iar Prof. Mugea i-a inmanat placheta de Membru de Onoare al Clubului.

Asa cum am dorit, lucrarile au fost prezentate fara stresul limitarii de timp, cu discutii cu auditoriul, comentarii la subiect, intr-o atmosfera deosebit de prietenoasa. Subiectul fiind deosebit de interesant, cu numeroase probleme de analizat, se intrevede necesitatea reluarii temei intr-o sedinta viitoare.

La final, membrii clubului au facut o fotografie de grup alaturi de participanti. Deocamdata atasam cateva din fotografiile disponibile, urmand ca sa deschidem o galerie atasata activitatii clubului.


Impreuna cu o parte din membrii Clubului pentru Excelenta in Chirurgia Estetica, avand in centru pe Prof. Toma T. Mugea, Presedintele Clubului, dl Acad. Prof. Dr. Mircea Ifrim, Secretarul General al Academiei de Stiinte Medicale, Membru de Onoare al Clubului si pe Prof. Norbert Pallua, Presedintele EURAPS, Membru de Onoare al Clubului si al Academiei de Stiinte Medicale.


Alaturi de o parte din membrii Clubului pentru Excelenta in Chirurgia Estetica,
Conf. Radu Jecan, Dr. Constantin Stan, Prof. Toma T. Mugea, Prof. Norbert Pallua, Dr. Raul Chioibas si Conf. Cristian Sorin Hariga.

Prof. Dr. Toma T. Mugea

© Copyright 2024 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.