Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
+40 723 377 700
Mobil & WhatsApp
Calea Turzii 134, Cluj
În Clinica OCULENS

Ce este peelingul chimic?

Peeling-ul chimic constă în aplicarea pe suprafaţa pielii a unor acizi (glicolic, tricloracetic sau fenolic), ce produc o arsură cu o profunzime bine controlată a cărei vindecare va avea ca efect întinderea si întinerirea pielii prin acţiunea la nivel microscopic.

Cum acționează peeling-ul chimic


Prin peeling-ul chimic se îndepărtează microscopic stratul superficial al pielii şi totodată este stimulată formarea de Colagen și Elastină în straturile profunde. Această procedură este cunoscută ca având printre cele mai eficiente rezultate pentru regenerarea pielii, vindecarea acneei și efecte antirid. 

Pachetul Peeling Chimic - Preț 150 euro:

- Consultație Gratuită urmată de procedura cosmetică 
- Peeling Chimic cu Acid Glicolic 
CADOU - Creme GLYCON (create de Prof. Dr. Toma Mugea) cu acid glicolic pentru întreținerea rezultatelor. 

Peeling-ul chimic poate fi repetat de câteva ori pe an fără efecte secundare negative. 

În funcţie de toleranța pielii dumneavoastră, pentru a diminua senzațiile mai intense ale unui peeling chimic, se recomandă să urmaţi un tratament pregătitor timp de minim 3 săptămâni cu produsele din gama GLYCON (cu acid glicolic), create de prof. Toma T. Mugea. 

Cremele din gama GLYCON pregătesc tenul și îl obișnuiesc cu acțiunea acidului glicolic optimizând rezultatele procedurii de peeling chimic. 
Pregătirea cu GLYCON se întrerupe cu 24 de ore înainte de şedinta de peeling chimic. 

Pacientul ideal pentru peeling chimic izolat, este cel cu o ptoză facială minimă şi riduri fine, care doreşte o îmbunătăţire evidentă a aspectului feţei, dar la care un lifting chirurgical nu este indicat. 

Efectele peeling-ului chimic


– Întinerirea feței, gâtului, decolteului, mâinilor 
– Atenuarea ridurilor fine și profunde 
– Tratamentul acneei 
– Atenuarea cicatricilor după acnee 
– Atenuarea vergeturilor de la nivelul trunchiului și membrelor 
– Îndepărtarea progresivă a petelor hiperpigmentare ale feței 
– Asociat altor tratamente cosmetice 
– Asociat tratamentelor cu Toxină Botulinică 
– Asociat Adipoimplantului Facial 

Peeling-ul blând


Peelingul blând cu acid glicolic la o concentrație 35-50% se face într-o ședință de numai 30 minute și pacientul poate relua activitatea socială normală în orele imediat următoare. 

Imediat după tratamentul cu acid glicolic, pielea capătă un aspect rozaliu, culoarea revenind la normal în următoarele 12 ore. 

Se recomandă folosirea în primele 2 luni post-peeling, a unor creme cu Factor de Protecție UV 50. Deoarece efectul protector UV este activ doar pentru 2-3 ore, se recomandă să utilizați această crema de câteva ori pe zi. Pentru menținerea efectelor obținute ca urmare a tratamentului cu acid glicolic, recomandăm folosirea constantă a produselor din gama Glycon. 

Complicații ce pot apărea după un peeling chimic


Uneori poate apărea un aspect de pigmentare neuniformă a feței. Pentru a preveni această complicație, se recomandă folosirea constanța a produselor din gama Glycon și a unor creme cu Factor de Protecție UV 50. 

Acest tratament poate fi urmat fără restricții, la interval de câteva luni, în mod constant, cu efecte vizibile de întinerire și menținere a aspectului proaspăt al pielii. 

Nu se recomandă expunerea directă la soare mai devreme de 2–4 saptamâni după un peeling mai agresiv, deoarece pot apărea hiperpigmentari în zonele tratate. Pentru a preveni această complicație, se recomandă folosirea în primele 2 luni post-peeling, a unor creme cu Factor de Protecție UV 50. Deoarece efectul protector UV este activ doar pentru 2-3 ore, se recomandă să utilizați această cremă de câteva ori pe zi. 

Pentru mai multe detalii și programări ne puteți contacta la 0722705405

Vă așteptăm cu drag!
 

Before and after

© Copyright 2024 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.