Doriți o programare? CLICK AICI
Luni - vineri: 9:00 - 18:00
S-D: Inchis
+40 723 377 700
Mobil & WhatsApp
Calea Turzii 134, Cluj
În Clinica OCULENS

Blog

Viata, universul și frumusețea genitală

Femeia este esenta vietii.

Scopul existentei noastre in lumea reala este transmiterea mesajului genetic, ce poate fi realizat doar ca urmare a cuplarii gametilor masculin si feminin, in cadrul miraculosului act al genezei, si dezvoltarii unui nou organism, trecand prin toate etapele (viata intrauterina, iesirea la lumina mediului extern, reprezentand de fapt “Micul Big Bang”, cresterea si dezvoltarea, adolescenta, maturitatea, senectutea si, in final decesul, cu asezarea in groapa, sau intrarea in “Micul Black Hole”).

Putem sa ne imaginam aceste etape grafic (fig.1) dupa cum au fost ele concepute si expuse de Prof. Toma T. Mugea inca in 1992 la Oxford, UK, si regasite in motivele arhitecturale traditionale Romanesti, genial prezentate in arta de Constantin Brancusi (fig.2).

Fig. 1 – Ciclul generatiilor, reprezentate individual, de la momentul genezei (G), nasterii (B), maturitatii (M) si decesului (D), pana la cel al omogenizarii cu materia primara (O).

Intre geneza si nastere, viata intrauterina permite dezvoltarea organismului care, la nastere este capabil sa existe fara cordonul ombilical, dar inca dependent vital de grija materna, pentru cativa ani.
Este un ciclu cu o durata medie acum de 70 ani, asigurand posibilitatea retransmiterii mesajului genetic, improspatat, adaptat conditiilor de mediu, ca urmare a fecundarii femeii fertile de catre barbatul dorit, la varsta cu potentialul maxim de suport biologic, in jurul varstei de 25 ani.

Prof. Toma T. Mugea a facut pentru prima data spectaculoasa corelatie dintre evolutia vietii si a universului (fig. 3), comunicata la manifestari stiintifice internationale si publicata, in extenso in 2014, la editura Springer (fig.4).


Fig.2 – Reprezentarea in arta (Coloana fara sfarsit, Constantin Brancusi, 1938) si arhitectura populara a motivului repetarii ciclurilor in viata.


Fig. 3 – Ciclul de viata al Universului: G (geneza), BB (big bang) cu trecerea in zona vizibila, urmata de expansiunea decelerata progresiv, pana la limita L, cand incepe contractia universului cu finalitate in BH (black hole) – gaura neagra, cu trecere in zona invizibila (viteza contractiei este superioara vitezei luminii, care nu mai reuseste sa iasa).


Fig. 4 – Captura de imagine de pe internet cu capitolul referitor la viata, univers si corpul uman, in care au aparut publicate conceptiile revolutionare ale prof. Toma T. Mugea. Aici puteti gasi explicatiile detaliate ale teoriei sale.

Celebra pictura “L’origine du Monde”, executata de francezul Gustave Courbet, in 1886, expusa la Muzeul d’Orsay, este una din cele mai populare lucrari din cadrul muzeului (fiind pe locul doi dupa “Bal du Moulin de la Galette” a lui Pierre-Auguste Renoir din 1876) si reprezinta o privire de aproape a organelor genitale, abdomenului inferior si coapselor desfacute ale unei tinere femei, culcata pe asternuturi ravasite, prietena a artistului (fig.5).


Fig. 5 – “L’origine du Monde”, de Gustave Courbet, 1886, la Muzeul d’Orsay.

Este una din cele mai expresive imagini, plina de sexualitate si erotism, Courbet impingand limita realismului ce poate fi prezentat, alaturi de Manet, in contrast cu picturile acceptate ipocrit de societatea academica, cu tenta mitologica si onirica, cu nuduri idealizate dar fade, cu tenta uneori chiar pornografica!

Vor trece ani, pana cand in 1989 artista franceza ORLAN (pe numele real Mireille Suzann Francette Porte) a creat versiunea replica “L’origine de la guerre”, reprezentand organele genitale cu penisul in erectie ale unui tanar cu o pozitie a trunchiului si coapselor aproape identica celei prezentate in originea lumii (fig. 6).


Fig. 6 – “Originea lumii” picura lui Courbet, 1886 (stanga) si “Origiena razboiului” a lui ORLAN, 1989 (dreapta), ambele expuse la muzeul d’Orsay.

Cei doi artisti geniali, sunt reuniti peste 100 ani prin realismul prezentarii vietii ca unitate a celor doua componente complementare, genitalul feminin si genitalul masculin, inseparabile in actul creatiei.
Totul se invarte in jurul atractiei fizice, biochimice, psihice, cosmice, cu legaturi universale, dintre barbat si femeie. Nimic nu este intamplator, chiar si intamplarea, aparenta intamplare, are determinarile ei, greu de demonstrat, daca nu imposibil chiar de imaginat. Legaturile sunt, in sferele inalte, chiar misterioase.


Fig. 7 – Ceremonia ceaiului in China, secventa din vizita in Guangzhou, 2007.

Ei, abia acum ne apropiem de frumusetea organelor genitale. In zilele noastre, actul sexual a devenit o desfatare, a preluat rafinamentul altor culturi, inlocuind simpla cuplare frugala, de plictis, de obligatie, necesara fiziologic, violenta sau la betie, cu poalele-n cap si pantalonii-n vine, peste bocancii cu schiurile puse. Acum preludiul actului sexual este o arta, se invata, se cultiva, genereaza satisfactii uneori apropiate orgasmului.

Ca si la bautul ceaiului, exista doua situatii diametral opuse. Una este sa-l primesti in gamela, la popota tinerilor soldati, recruti si alta este sa-ti fie servit conform unui ritual stravechi, elegant, misterios chiar (fig. 7), la o vizita oficiala.
De aceea organele genitale sunt “cheia de bolta” a paradisului sexual.

Frumusetea organelor genitale face parte din personalitatea femeii, o reprezinta. Chirurgia estetica intima, rezolva problemele particulare ale fiecarui caz, legat de hipertrofia labiilor mici, asimetria labiala, hipertrofia sau ptoza clitoridiana si readuce fericirea cuplului! Credeti!

© Copyright 2025 Prof. Dr. Toma Mugea. All Rights Reserved.